2013. március 20., szerda

Ma én alszom nálad ... avagy mikor dől el a szexuális hovatartozás

Talán olyan kérdést pedzegetek, ami nem kimondottan prűd, de mikortól számít a másik nem iránti érdeklődés szexualitásnak?

Na, rögtön ott a szülés pillanata, arról egyértelműen azt gondolom: egy szexualitásra is alkalmas testrész teljesen más minőségű felhasználása. De jön a szoptatás. Jó-jó, egy babának az még nem más, mint a cumi, egy kanál, egy üveg, azaz a táplálék forrása. Szexuális élményt nyilván nem társít hozzá, de az anya testközelségének megnyugtató érzését igen.

Hogy nagykorában egy férfiaknak tudat alatt nem dolgozik ez az élmény a női keblek fürkészése, és az e testrész iránti fokozott érdeklődés során? Nem tudom. Minden esetre - negatív felhang nélkül - az azért elgondolkodtat, ha egy kisfiú olyan sokáig szopik (4-5 éves korig), hogy felnőttkorában még kifejezetten emlékezhet arra, hogy milyen volt a saját édesanyja bimbóját pumpálni. Lányoknál most erre kis sem térek! A magam részéről nem gondolom, hogy ez még a szoptatás valódi rendeltetésének megvalósítása lenne, de tudom, hogy van, aki igen.

Nem tudom, hogy mikor határozódik meg a szexuális beállítódás. Illetve, ahogyan én tudom - és hiszem -, alapvetően a fogamzás pillanatában, azaz genetikailag. Mindazonáltal, orvosi érvekre cáfolva, azt gondolom, hogy van a homoszexualitásnak olyan megnyilvánulási formája is, amely nem genetikus, hanem pszichikai, azaz az élet során megélt élmények hatására alakul ki. Ez utóbbival most nem is foglalkozom, mert ehhez egy öt éves anyukája, fél év teljesen átlógott pszichológia fakultáció után nemigen tud hozzászólni. Tudom, hogy van aki ennek ellenére hozzászól, de nem örülök neki.

Viszont azt tudom, hogy a kisfiam másfél évesen a homokozó mellett elhaladó, feltűnően csinos fiatal lányokat úgy nézte meg, hogy a lapát kiesett a kezéből. Jó, nyilván nem tudta még pontosan, hogy "ezek itt jó nők", de az nyilvánvaló volt, hogy az érdeklődését felkeltették. Egy évvel később két 16 éves kislányról titokban le sem vette a szemét egy étteremben, majd, amikor azok elköszöntek a pincértől, ő is köszönt utánuk, nagyon huncutul. Egy vele egyidős ismerős kisfiú pedig egy csinos fiatal lánynak effektíve a fenekére csapott egy esküvőn.

Tehát valami elkezdődött.

Az nyilvánvaló, hogy az első szexuális élmények az óvodában érik az embert, kit kellemes, kit kellemetlen formában... ilyenkor már beszédtéma, hogy a lányoknak puncija van, a fiúknak meg fütyije, ki ülve, ki állva pisil, hogyan lesz a kisbaba, stb. Elkezdődnek az "orvosos" játékok, lekerülnek a ruhadarabok, zavart nevetgélés hallatszik a gyerekszoba felől.

Még nem aggódom. Annak még szerencsére nem jött el az ideje, hogy reggel a fürdőszobában egy idegen leányzóval (hát, én a homokozós jelenetből kiindulva leányt várok, bár elméletem szerint még elbaszható) fussak össze. De hogy mennyire nem vagyunk ettől távol, azt jelzi az, hogy amint beértünk ma az oviba, az olasz kislány úgy fogadta a fiamat, hogy "ma én alszom nálad, Simi"!

Az egyik kislány ugyanis, megirigyelvén, hogy nagyobb testvérei már a barátnőiknél alhatnak, elkezdett készülődni, hogy ő meg nálunk alszik, lévén, hogy neki Simi a barátja, nem egy lány. A nyomásnak engedtem, és az itt divatos módon tegnap délután őt is elhoztam az oviból, hogy az anyukája valamivel később (ez azért max. 17.00-t jelenti) hozzánk jöjjön érte. Mindenki szemtanúja volt, hogy a kislány valóban velem jött haza, szájra kapott tehát a pletyka, miszerint Szoszó az éjszakát is nyilánvalóan nálunk töltötte. Így azután előkerültek a további önjelölt ittéjszakázni vágyók.

Egyelőre itt tartunk a nemi érés figyelemmel kísérése során, ha nem számítjuk azt, hogy Peti ma a játszótéren kivette egy kislány szájából a cumit, és a saját ujját próbálta a helyére dugdosni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése